avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Greutati la achitarea sultei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Greutati la achitarea sultei

Va rog frumos spuneti-mi daca exista o varianta prin care sa fortez nota si sa platesc sulta in natura si anume in teren . Daca cer asta instantei inainte de a se stabili sulta si dovedesc faptul ca nu am venituri ( am si dovedit deoarece am primit ajutor 100 % avind numai 300 lei / luna ) credeti ca instanta va incuviinta plata in natura ? Sigur voi avea de platit sulta si nu cred ca va fi chiar mica . Sigur nu am sa ma pot intelege cu rudele respective . Sau alta varianta daca exista . Bani nu am...ce ma fac ?
Cel mai recent răspuns: ContSters326883 , utilizator 14:28, 4 August 2014
Da ! Este o idee !! Multumesc mult .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza tehnica si propunere de lotizare rechi1958 rechi1958 Expertu a terminat \\" expertiza \\" si afacut propunerea de lotizare . In cazul in care nu sunt de acord cu aceasta propunere ( variantele acestuaia ) pot ... (vezi toată discuția)
Cum se face atribuirea unui teren mostenit ? AlexGM AlexGM Avem urmatoarea speta: Doi mostenitori ( cu cote a cate 1/2 fiecare) pentru un teren cu deschiderea de 16 m si lungime de 1000m. Unul dintre ei ar dori sa-si ... (vezi toată discuția)
Constructii ilegale - atribuire partaj rechi1958 rechi1958 In urma partajului , coproprietarul caruia i s-a atribuit o camera sa spunem , care a fost ilegal alipita cladirii initiale , va trebui sa plateasca ceva celui ... (vezi toată discuția)