avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Se poate restitui taxa de prima inmatriculare la un autoturism Dacia Logan nou in luna august anul 2011 de la producatorul Dacia din Romania? M-am adresat la ANAF si in urma cererii mi s-a raspuns ca in conformitate cu OUG 9/2013 ?i OG 92/2003 (fara a se precisa ce articole) taxa nu se poate restitui. Care este procedura de recuperare a acestei taxe? Ma pot adresa instantei?
Ultima modificare: Duminică, 4 Mai 2014
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 07:53, 5 Mai 2014
Actiune in instanta
Daca autovehiculul a fost nou, nu se poate recupera. Procedura restituirii se aplica in cazul achizitionarii unui autovehicul relat in comunitatea europeana si inmatriculat ulterior in tara .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare suma timbru de mediu icostin66 icostin66 Buna ziua! In data de 29/07/2013, ca urmare a achizitionarii unui autoturism, ANAF Cluj-Napoca mi-a stabilit o taxa reprezentand \'\'timbru de mediu pentru ... (vezi toată discuția)
Taxa auto elena_50190 elena_50190 Mi-am inmatriculat autoturismul anul acesta in ianuarie si am auzit zilele trecute la tv ca s-ar fi dat o ordonanta de urgenta prin care s-ar restitui taxa ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto mirceaione mirceaione In mai 2014 am platit 481 lei la ANAF pentru timbrul de mediu conform OUG 9/2013 in vederea inmatricularii autoturismului DACIA LOGAN cumparat de mine in stare ... (vezi toată discuția)