avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Punere in aplicare sentinta judecatoreasca
Discuție deschisă în Executare silită

Punere in aplicare sentinta judecatoreasca

buna ziua,

prin sentinta judecatoreasca ,definitiva si irevocabila,se admite cererea reclamantilor,prin care se dispune anularea titlului de proprietate pentru suprafata de 200 mp,reprezentand drum secundar de acces,identificat conform plansa anexa,la raport exp.judiciara.(drum prins in PUG dar nu si in inventarul domeniului public sau privat al comunei).Sa anulat titlul de proprietate pentru suprafata de mai sus ,dar cine deschide drumul,pentru ca solicitarea reclamantilor este drumul de acces,si care este modalitatea ? multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:46, 4 Mai 2014
Actiunea reclamantilor a fost facuta impotriva acelora care au inchis drumul de acces
Respectivele persoane care au inchis drumul de acces detin obligatia sa respecte hotararea instantei
Daca amiabil acestia nu inteleg sa desfasoare demersuri,reclamantul poate apela la executor judecatoresc responsabil locatiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drum blocat eniko69 eniko69 Bună ziua! În anul 2009 am depus o cerere la judecătorie pentru a deblocarea unui drum din vecinatatea proprietăţii ,deoarece primăria nu a luat nici o ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan reconstituit in baza legii 18/1991,fara imobil(casa),aplicarea legii 165/2013 ContSters139112 ContSters139112 Buna ziua, prin prezenta intrebare va aduc in discutie o speta cu referire la reconstituirea proprietatii ptr. un teren intravila in suprafata de 1500mp,din ... (vezi toată discuția)
Primul act se considera cel legal ? doberv doberv am un titlu de proprietate pe care scrie clar ca la sud ma invecinez cu \"drum stradal\" problema e ca in urma cu multi ani acel drum a fost inchis si eu nu ... (vezi toată discuția)