avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut cu act notarial
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut cu act notarial

Buna ziua
Anul trecut am imprumutat o suma de bani de la o ruda,am facut un act la notar in care este stipulat ca acei bani trebuie returnati pana in noiembrie 2013 dar din pacte nu am reusit sasi inapoiez si acum sunt pusa in fata amenintarilor cu judecata. As vrea sa stiu ce se va intampla daca voi fi data in judecata si daca acel act are vreo valabilitate peste data care este stipulata in el. eu vreau sa dau banii inapoi dar nu pot tot o data si nu imi este acceptata alta varianta. va multumesc anticipat pentru ajutor si va rog sa ma ajutati cu un rspuns.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:12, 5 Mai 2014
Va multumesc mult pentru ajutor.Este vorba de 2000 de euro atat a mai ramas din datorie fiindca a fost mai mare dar din cauza faptului ca nu am avut loc de munca nu am mai reusit sasi adun si din pacate nu se mai poateajunge la nici o intelegere. as vrea sa stiu daca exista un procent din salar care se poate trece ca propire sau poate sa-mi ia tot salariul? Se vor pune propire si pe salariul meu si pe al sotului?
Numai pe al dvs, poprirea se va infiinta pe 1/3 din salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de imprumut mihaelabucur mihaelabucur Buna ziua. Cazul meu se prezinta astfel: In anul 2011, eu si sotul meu, am contractat trei credite in valoare de aprox. 50000 Euro (doua de nevoi personale ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive la un contract de credite si rata mai mare ca pensia pusapopescu2013 pusapopescu2013 In 2008 am facut un imprumut la banca Bucuresti. 30000 lei noi. La aceasta se mai adauga 20000 lei comisioane. Pentru o intarziere de 2 zile a unui comision ... (vezi toată discuția)
Restante la banci isabela capalnas isabela capalnas Am facut credit de nevoi personale, pentru a achita un avans pentru o casa. In cazul in care am restante la banca, aceasta ma poate executa silit doar cu ... (vezi toată discuția)