avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM 2 ore/zi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM 2 ore/zi

Cim 2 ore/zi=10 ore/saptamina. in caz de concediu medical cite ore se ponteaza salariatul ? dar in cazul in care salariatul efectuiaza :vizita medicala,examen pshihologic,examinare in vederea autorizarii de specialitate?
Ultima modificare: Luni, 5 Mai 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:02, 5 Mai 2014
In concediu medical, salariatul nu are cum sa fie pontat. In pontaj se va trece CM - concediu medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se ponteaza concediul medical pentru personalul care lucreaza in ture de 8 ore dorinelbraha dorinelbraha buna ziua cum se ponteaza concediul medical pentru personalul care lucreaza in ture de 8 ore? se trece in foaia de prezenta sambata si duminica? exista un ... (vezi toată discuția)
Pontaj NNorbert NNorbert Buna ziua S-a incheiat un CIM pe o perioada de o luna cu un angajat nou, pe luna februarie. In total din 160 de ore, a lucrat 120 de ore si pentru restul ... (vezi toată discuția)
Foaie colectiva de prezenta kittycriss kittycriss buna ziua. Am si eu o intrebare. Am o angajata care este in concediul de sarcina si lauzie. cum o pontez in foaia colectiva de prezenta? (vezi toată discuția)