avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mandatarul paratului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mandatarul paratului

Am o cauza in care la primele doua infatisari s-au prezentat paratii personal, fara aparator.
La a treia infatisare se va prezenta in cauza pentru parati, un mandatar (neavocat). Am vazut dosarul intre termene si am gasit mandatul judiciar incredintat acestui mandatar.
La acest al treilea termen se trece la audierea martorilor. Poate intra acum in cauza mandatarul? Poate el adresa (prin intermediul instantei, fireste!) intrebarile pentru martorii citati la acest termen?
:coffee:
Cel mai recent răspuns: ContSters42249 , utilizator 17:22, 4 Mai 2009
Ba da, il puteti impiedica sa puna alte intrebari decat cele scrise de mandant. Trebuie sa prezinte o lista cu intrebari, semnata de mandant. Nu poate pune verbal alte intrebari decat cele de acolo. Asta puteti face. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandatarul consilier juridic nu poate pune concluzii în instanþã?! Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu Art. 68 alin. 4 C.p.civ. s-a modificat cumva şi nu îi mai este recunoscut dreptul mandatarului consilier juridic de a formula concluzii în instanţă şi ... (vezi toată discuția)
De cand intra in vigoare ncpc??? doru6 doru6 Am reprezentat pe cineva intr-o cauza in luna octombrie si instanta nu m-a lasat sa pun concluzii cu privire la o exceptie procesuala pt. ca sunt mandatar ... (vezi toată discuția)
Reprezentare in instanta ContSters233678 ContSters233678 Buna ziua, 1. Va rog sa-mi spuneti daca mai este necesara procura notariala cand dreptul de reprezentare este dat prin declaratie verbala facuta in ... (vezi toată discuția)