avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Avocat specializat in rezolvarea problemelor ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Avocat specializat in rezolvarea problemelor Asociatiilor de Proprietari

Am o problema legata de Asociatia de Proprietari si anume separarea celor doua scari Asociatiei de proprietari( formata din 88 apartamente, avand delimitare la subsol si terasa precum si contoare ale frunizorilor de utilitati separate pe scari ).Daca stie cineva un avocat specializat pe aceste probleme , as ruga sa intru in legatura cu acesta.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 13:34, 5 Mai 2014
interventie moderator

Stabilirea relatiilor de colaborare se vor face numai pe mesaj privat, motiv pentru care las mesajul, dar il inchid.
Ultima modificare: Luni, 5 Mai 2014
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituirea unei asociaþii de proprietari la nivelul unei scãri dintr-un bloc cu 7 scãri nichiforov vasile nichiforov vasile Blocul în care locuiesc, are 7 scări, între 6-8 etaje, total 207 apartamente şi 4 societăţi la parter, şi cu excepţia scării mele, celelalte au ... (vezi toată discuția)
Spatii comerciale obligate la plata administratorului ? Robert58 Robert58 Buna ziua ! In conditiile existentei la parterul imobilului a mai multor spatii comerciale, stiut fiind faptul ca acestea platesc separat gunoiul, nu ... (vezi toată discuția)
Respingere creare asociatie de proprietari !?! MrCod MrCod Am depus actele pentru a constitui o asociatie de proprietari pentru o scara aflata intr-un bloc cu 3 scari. Cererea a fost respinsa (Judecatoria Sector 5) ... (vezi toată discuția)