avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Infiintare asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Infiintare asociatie de proprietari

Buna ziua,
Va scriu din partea unei asociatii de proprietari care la infiintare era compusa din doua scari.Anul acesta,din cauza unor neantelegeri,scara A si-a format propria asociatie si as vrea sa stiu daca scara B poate sa functioneze in baza vechiilor documente care au stat la baza infiintarii,sau trebuie sa faca anumite modificari.
Va multulesc.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 13:32, 5 Mai 2014
evident ca trebuie sa isi formeze propria asociatie ca sa nu mai depinda de cea veche si implicit de dvs.
Daca vreti sa functionati ca asociatie separata, atunci trebuie sa va infiintati propria asociatie, adica sa capatati personalitate juridica, ceea ce inseamna o incheiere judecatoreasca si apoi, de la ANAF sa capatati CIF propriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare asociatie de proprietari roenen roenen Vreau sa stiu daca in procesul verbal al Adunarii de Constituire, ca de altfel si celelalte p.v. necesare infiintarii unei Asociatii de Proprietari, termenul ... (vezi toată discuția)
Divizare asociatie de proprietari iudith iudith Sunt reprezentantul legal al unei asociatii de proprietari, bloc ce are mai multe scari, iar una dintre ele doreste sa se separe de asoctia mama si sa devina ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatii de proprietari pe fiecare scara, ce se intampla cu vechea asociatie? player00 player00 S-a hotarat infiintarea de asociatii pe fiecare scara si s-a trecut la fapte. Actele ni le-a intocmit federatia asociatiilor din oras. Dosarele sunt deja la ... (vezi toată discuția)