avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Implicatii executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Implicatii executare silita

Impreuna cu sotul am contractat un credit in 2007 (contractul a fost semnat de sotul meu, eu doar am dus adeverinta de venit) la care s-au inregistrat restante foarte mari, ajungandu-se la executare silita. Sotul are pe numele lui doar masina. Eu am dinainte de casatorie locuinta proprietate, pe numele de fata. Doresc sa stiu, daca in cazul in care din vanzarea masinii(sau si a altor bunuri din casa) nu se strange suma pentru care este executat silit, se poate sa fie scoasa la licitatie casa pe care o detin eu? Mentionez ca, eu nu mai pot sa suport rata pentru inca un credit, avand deja un credit contractat in 2012 , avem un copil de 6 ani , sotul are un salariu de 800 lei pe luna. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ela2008 , utilizator 14:31, 8 Mai 2014
Multumesc pentru raspuns! Eu vreau sa nu-mi pierd casa! O solutie care ar fi? Eu am deja un credit la care platesc 500 lei lunar, sa fac alt credit nu mai pot, trebuie sa-mi intretin si copilul. Sotul , pe motiv ca are salariu mic, nu prea da bani pentru tot ce reprezinta intretinerea unui copil. Cred ca din vanzarea masinii la licitatie nu se va strange suma necesara.Si atunci in aceste conditii? Cum evit pericolul de a ramane fara casa?
De ce asteptati sa vi se vanda masina la licitatie ? Vindeti-o dvs urgent si dati cat luati pe ea la banca. cat valoreaza ?
Eu am dat anunt de vanzare si inca nu s-a finalizat nimic, am mai redus pretul dar nu suna nimeni, deocamdata. Sotul nu e de acord sa vanda masina. Oricum nu valoreaza cat ne trebuie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit neplatit chivudana chivudana Acum 1 an am facut un credit de nevoi personale. Din imposibilitate de plata nu am mai platit. Cocreditor am avut-o pe fata mai mare. Mentionez ca nu am in ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale cu ipoteca ddaannbz ddaannbz Buna ziua! Am un credit de nevoi personale cu ipoteca obtinut in anul 2008.Am ajuns la un moment in care nu mai pot face fata ratelor si din acest motiv as ... (vezi toată discuția)
Executare silita dreptatesiadevar dreptatesiadevar am un proces pentru executare silita,banca a predat creditul la o firma de recuperare, firma de recuperare a dat spre executare la un executor judecatoresc ... (vezi toată discuția)