avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Animale de companie in transportul in comun
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Animale de companie in transportul in comun

Buna ziua,

Exista vreo lege care sa interzica folosirea transportului in comun a persoanelor insotite de animale de companie, indiferent de talie? (fara ironie, nu ma refer la elefanti, ci la caini de talie mare, ex.: ciobanesc german).

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 17:08, 5 Mai 2014
Exista autoritati locale care restrictioneaza accesul animalelor de companie in mijloace de transport in comun prin HCL
Exista intradevar Hotarare de Consiliu Local, vorbesc aici de Bucuresti, care spune ca animalele mici pot fi transportate in brate iar cainii mari cu lesa si botnita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda botnita Mmitsuu Mmitsuu Am primit o amenda de 200 ron pentru ca nu am avut botnita si carnetul de sanatate al cainelui la mine , cainele era in lesa. Sunt la prima abatere si as vrea ... (vezi toată discuția)
Au voie caini fara lesa in bucuresti? Rox_ Rox_ Buna ziua. In cartierul meu sunt cateva persoane care isi lasa cainii pe strada fara lesa. Problema este, nu stiu de ce, in principiu cu stapanii celor de ... (vezi toată discuția)
Plimbare caine OPLA OPLA Buna ziua, in cazul unui caine din rasa ciobanesc german este obligatoriu ca atunci când ies cu acesta la plimbare pe domeniu public sa fie purtat in lesa? ... (vezi toată discuția)