avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Administrator de patrimoniu invatamant
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Administrator de patrimoniu invatamant

Buna ziua!
Va rog sa ma sfatuiti cum pot rezolva legal urmatoarea problema:
Sunt director la un liceu teoretic. Am avut control de la Inspectoratul Scolar si mi s-a spus ca administratorul de patrimoniu nu are studii superioare si nu mai poate ocupa postul nefiind respectat art.250 al.l) din Legea Educatiei
1/2011. Mentionez ca administratorul are studii medii si este
angajatul liceului de peste 10 ani. Postul in statul de functii pe acest an scolar este prins ca administrator studii medii.
Sa inteleg ca postul trebuie transformat pe studii superioare deoarece legea nu mai permite existenta postului de administrator de patrimoniu studii medii?
Nu am alt post sa-i ofer persoanei angajate pe acest post, ce fac ii incetez
contractul de munca?
Spuneti-mi va rog pasii legali pe care trebuie sa-i fac eu de acum inainte.
Va multumesc pentru timpul acordat!
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 23:53, 6 Mai 2014
Sa va dea ISJ dispozitie in sensul rezolvarii situatiei. In orice caz, administratorul de patrimoniu ar fi terminat facultatea pana acum daca ar fi respectat prevederile legii.
In principiu, ar trebui sa-i desfaceti CIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere de la studii medii la studii superioare LUMI1971 LUMI1971 Lucrez ca administrator financiar în cadrul unui liceu.Anul acesta am terminat Facultatea de Management Financiar-Contabil din Bucureşti,specializarea ... (vezi toată discuția)
Transformarea postului conform studiilor de licenta absolvite. simona_dumitrascu simona_dumitrascu Buna ziua! In prezent sunt laborant informatica I cu studii medii in cadrul unui liceu. In vara anului 2008, am absolvit studiile de licenta de 3 ani a ... (vezi toată discuția)
Studii administrator patrimoniu. Îmi puteți spune dacă este ... oana_gherasim oana_gherasim Studii administrator patrimoniu. Îmi puteți spune dacă este legală scoaterea la concurs a unui post de administrator patrimoniu in înv. preuniversitar cu ... (vezi toată discuția)