avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura reprezentare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura reprezentare

Buna seara, caut raspunsul la o problema, ma poate ajuta cineva?! Tatal meu mi-a facut o procura de reprezentare pt dezbaterea succesiunii, prin urmare eu l-am reprezentat la succesiune si peste tot unde a fost nevoie de depus/ scos acte (primarii, cadastru, etc) Vreau sa stiu daca aceasta procura este valabila si pt reprezentarea lui in vederea vanzarii unui teren. Multumesc anticipat pt raspuns, M.Ungureanu
Nu, daca v a imputernict doar la succesiune! Daca scrie in procura ca il puteti reprezenta si la vanzare o puteti face, daca nu, faceti o alta procura de vanzare...logic nu, ma gandesc si eu..... :-/
Este necesara alta procura speciala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare certificat de mostenitor marian302 marian302 buna seara , in cat timp se elibereaza certificatul de mostenitor de catre notar? cateva zile sau saptamani ? mentionez ca persoana care vrea sa procedeze la ... (vezi toată discuția)
Proprietate incerta dar costisitoare.. ralucamihai ralucamihai Am cumparat un teren fara acte notariale doar cu o chitanta de mana, deoarece proprietarii nu detineau titlurile de proprietate(probleme intre doua primarii ) ... (vezi toată discuția)
Procura pentru vanzare teren utilizator7 utilizator7 buna ziua, tatalui meu i s-a solicitat o procura, un var si un nepot impreuna cu tata sunt mostenitorii unui teren, inca nu s-a facut succesiunea, varul ... (vezi toată discuția)