In 2006 matusa mea mi-a facut testament pt apartamentul si bunurile detinute de ea, eu avand indatorirea sa ma ocup de cele crestinesti.Atunci nu prea ii deschidea nimeni usa si se interesa de ea.Subiectul nu a mai fost deschis de atunci intre noi, dar eu am vizitat-o constant si am incercat sa mai aduc imbunatatiri cu mare greutate si opunere, cat am putut(un TV, un microwave, un ceas, un touchlamp,o patura mai calduroasa, o haina de blana, haine si incaltaminte, dupa posibilitatile mele de mama singura cu 2 copii ). Dar casa trebuia sa ramana asa cum dorea ea.
Cam de 2 ani insa, la ea vine foarte des verisoara mea si sotul ei, pt diverse reparatii in casa,probleme de sanatate solicitate de matusa telefonic lor sau modificari in casa gen mobila de bucatarie , combina frigorifica,parchet laminat in bucatarie, pe care le descopeream ca noutati la vizitarea ei.
In tot acest timp,nimeni nu m-a anuntat despre schimarile din casa.
Avand in vedere ca verisoara mea a investit in apartament aproximativ 2000 ron, si in rest i-a dus lucruri pe care ea le-a schimbat in casa , am mari semne de intrebare pentru viitoarea situatie care se va crea in momentul disparitiei matusii.
Cand am incercat s-o intreb daca s-au schimbat datele problemei si de ce vin cei doi asa des la ea, mi-a raspuns ca a sosit timpul sa traiasca si ea mai bine(are 81 ani)
Oare ce a determinat-o sa se complaca in noua situatie?
Cel mai recent răspuns:
mona1966 , utilizator
07:49, 7 Mai 2014