avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie catre o institutie - comanda cursuri de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie catre o institutie - comanda cursuri de engleza

buna ziua,

va rog sa ma ajutati cu problema urmatoare:

am facut acum 2 ani comanda pe net la E. de cursuri engleza .mi-au trimise cele 2 cursuri dar eu nu le-am platit,nu am semnat contract cu ei.

ma tot suna sa le dau bani ca altfel ma dau in judecata.
As vrea sa stiu daca nu le platesc aceasta comanda ar avea ce sa imi faca?
M-ar putea da in judecata?
Cel mai recent răspuns: gabriela1991 , utilizator 15:55, 10 Mai 2014
Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti daca ati primit chitanta/factura.
In masura in care ati primit un astfel de document si l-ati semnat, societatea in cauza va poate obliga la plata in baza facturii fiscale semnate.

Va multumesc si va doresc o zi frumoasa,
Sorina - Elena Angheluta
Ultima modificare: Marți, 6 Mai 2014
Sorina - Elena Angheluta, Consilier juridic
va poate actiona in judecata si daca vor castiga veti plati si cheltuieli de judecata.
nu imi aduc aminte sa fi primit o factura,a venit prin posta,nu am semnat nimic totul a fost telefonic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neonorarea la timp a contractului meryemmm meryemmm Buna ziua, v-as ruga sa ma ajutati in urmatoarea problema: in urma cu o luna am cumparat de la o SC un numar de usi in valoare totala de 33 mil. lei, ... (vezi toată discuția)
Colet expediat fara plata ramburs 4ndr31s 4ndr31s Buna ziua, Sper sa gasesc un raspuns la dumneavoastra. Pe scurt speta este urmatoarea: - am dat comanda de cateva produse la o firma din bucuresti (comanda ... (vezi toată discuția)
Inselaciune / inselatorie de catre o societate comerciala decomeuble decomeuble Buna ziua, Avem o problema: in urma cu 2 luni am dat o comanda si un avans de 60% societatii sc vip expert design srl, din Arges pentru o usa sectionala, ... (vezi toată discuția)