avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Notificari reziliere contract de arendare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Notificari reziliere contract de arendare

Buna ziua! In urma unei succesiunii am dobandit un teren care se afla in arenda,si as dori sa reziliez contractul,stiu ca am posibilitatea sa fac o notificare pentru a inceta contractul,insa nu stiu ce ar trebui sa scriu in el!
Cel mai recent răspuns: Ofelia Teodorescu , Avocat 14:37, 6 Mai 2014
Va recomand sa prezentati contractul respectiv unui avocat, care va poate consilia si ajuta in vederea posibiitatii denuntarii acelui contract, precum si in vederea redactarii respectivei notificari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se notifica refuzul de prelungire contract de arendare mayer mayer Buna ziua tuturor ! Sunt in situatia de a notifica arendatorul despre refuzul de prelungire a unu contract de arendare ( teren agricol, care expira in martie ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de o îndrumare juridica legat de vânzarea unui teren ... marinela2828 marinela2828 Am nevoie de o îndrumare juridica legat de vânzarea unui teren agricol extravilan și de un contract de arenda. Tatăl meu a încheiat în aprilie 2022 un ... (vezi toată discuția)
Arandare suine suine Tatal meu a dat in arenda un teren in extravilan in anul 2011. Dar nu a primit un contract de arenda in original. El a stiut ca arendasul trebuie sa-i dea ... (vezi toată discuția)