avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract inchiriere spatiu, proprietar decedat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract inchiriere spatiu, proprietar decedat

buna seara! sunt parte intr-un contract de inchiriere a unui spatiu comercial. doamna care detine spatiul (persoana fizica) a decedat. m-am gandit ca ceea ce trebuie sa fac este sa semnez un act aditional cu unica mostenitoare a acesteia, dar care nu stiu daca are inca acte de mostenire sau succesiune. as avea nevoie de un model pentru un asemenea act aditional si de un sfat privind aceasta problema. va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:05, 6 Mai 2014
Asteptati ca mostenitorul sa dezbata succesiunea,dupa care puteti incheia cu acesta act aditional parte integranta la contractul de locatiune initial

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mai pot scapa de chirias gadela gadela In anul 2007 am dat in inchiriere un spatiu. Contractul a fost facut intre mama mea si sc....., pe o perioada de 7 ani. Acum mama mea a decedat in 10.04.2011 ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere vali.herea vali.herea Buna seara, Lucrez in cadrul unei primarii si intampinam urmatoarea problema : La inceputul anului 2009, am incheiat un Contract de inchiriere pentru un ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu un contract inchiriere dupa ce proprietarul a decedat! helgalupan helgalupan Contract de inchiriere intre persoana fizica - proprietar spatiu comercial si societate - chirias, aflat in situatia in care proprietarul a decedat; intrebarea ... (vezi toată discuția)