la sfarsitul lunii mai termin de executat o pedeapsa in sua
in perioada cit am stat aici ar fi trebuit sa execut o pedeapsa in tara
de aici voi primi sentinta si alte documente care sa ma ajute la eliberarea conditionata in tara
unde imi pot trimite americanii documentele oficiale ce vor fi intocmite aici ?
acasa imi zic ca nu o pot face
ma intereseaza ca in momentul in care declansez procesul in tara , sa pot apela la ele
avocatul meu zice ca este de acord ca actele din sua sa fie trimise pe adresa cabinetului sau din bucuresti dar, nu crede ca instanta va tine cont de ele pana nu se convinge singura prin apelarea la corespondenta cu sua
in ceea ce priveste lansarea procesului mai devreme de sosirea mea considerea ca sun 2 probleme
- nu stie la ce instanta sa-l depuna
- exista riscul ca eu sa nu ajung pana la termen si apoi sa se faca citarea mea in sua etc
precizez ca am domiciliul in bucuresti, am fost condamnat de jud craiova si ramasa definitiv la curtea de apel craiova, s-a incercat incarcerarea mea la bucuresti, apoi la craiova dar, am ramas in arest preventiv de unde am fost ridicat de americani
Da, este posibil ca instanta sa nu ia in seama actele de la avocat dar in acelasi timp instanta va fi obligata in acest fel sa faca demersurile necesare.
In caz contrar poate exista riscul sa aveti surprize neplacute.
Restul problemelelor trebuie sa le rezolve avocatul dvs. deoarece aceasta este treaba lui si tin de competenta lui.
Nu conteaza unde va vor cita la primul termen, dar e bine sa fie atent ca sa nu fie prea lung termenul de judecata.
El se va ocupa de aceste demersuri mai departe anuntand instanta unde va veti afla in detentie dupa ce veti ajunge in tara.
Nu e chiar simplu dar nici extrem de complicat.
Trebuie sa se gandeasca cum sa procedeze.