buna seara,
Sunt o femeie ,familie cu resendinta in afara tarii,doi copii minori,sotul si-a gasit amanta,spune ca pleaca ,ne paraseste!!!Eu,dupa indelungate eforturi de a avea o viata mai buna,ma trezesc acum,cand intr-un sfarsit lucrurile au intrat pe calea cea buna,exceptand faptul ca sunt in medical de cca.5 luni,din cauza unei herni discale, ca sotul meu,vrea sa ne paraseasca pentru o alta femeie,fiindca,spune el,este nefericit cu mine si ca are fluturasi in stomac fiind indragostit.Femeia a gasit-o pe retelele de socializare.Vreau sa stiu cum ma afecteaza pe mine daca el pleaca ,lasand la o parte,partea financiara si sentimentala,ma refer la partea juridica in ceea ce priveste copiii,fiindca printre discutii,m-a amenintat ca imi poate lua copiii la orice ora doreste el,fiindca sunt cetateni romani,cu voia sau fara voia lor.pentru a reveni in Romania si mai vreau sa stiu daca ,in cazul in care pleaca ,pot sa il acuz de abandon, si,sau parasire de domiciliu.Specific ca avem,toti membrii familiei,acte de rezidenta,pentru 10 ani,pe teritoriu francez
Cel mai recent răspuns:
gstoader , utilizator
20:38, 8 Mai 2014