avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal

va rog cine ma poate ajuta
la cate zile duce se da decizia de incetare a contractului de munca trebuie transpusa in revisal?
Cel mai recent răspuns: editaama , utilizator 08:29, 8 Mai 2014
Gresiti, am avut mai multe controale de la ITM si stiu sigur ca se verifica dosarele si statele de plata. Atentie controlul nu a fost la solicitarea salriatului !!!! A fost ca urmare a unor campanii de verificare initiate de ITM.
Nu gresesc deloc, cunosc destul de bine activitatea ITM-ului si stiu ce vorbesc in aceasta privinta. Probabil nu toate ITm-urile procedeaza la fel.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractele de munca din revisal slashtim slashtim Buna ziua, in urma unui control de la o institutie a statului au fost constatate urmatoarele nereguli si anume : - listele din programul meu de inregistrare ... (vezi toată discuția)
Verificare angajator / angajat andrei_i_p andrei_i_p Buna ziua, Cum as putea sa verific daca sunt angajat legal ? Este suficient daca verific contributiile platite pe numele meu pe ultimul an cass, cas, etc? ... (vezi toată discuția)
Control itm danyyyyy danyyyyy cat de des se poate face control de la itm pe acceasi tema , care este perioada in 28.07.2009 am avut control pe contracte de munca si acuma sunt chemata ... (vezi toată discuția)