Am o sentinta civila favorabila de la Judecatorie in urma unei actiuni civile in constatare formulata ca urmare a unei vanzari cumparari a unui autoturism care este irevocabila, nu se mentioneaza cale de atac. Mai este posibil in aceasta situatie sa mai fie atacata la alta instanta, daca nu ce trebiue sa fac eu ca sa o pot pune in aplicare si anume sa scot autoturismul de pe rolul meu de la fisc ca sa nu mai platesc impozit.
In toata acesta perioada de la vanzare (2008) si pana in prezent eu am achitat impozitul aferent masinii, acum cand instanta a constatat ca vanzarea a fost perfect legal ma pot adresa fiscului cu solicitare de restituirea impozitului auto platit gresit de mine si pentru ce periada de timp in urma?
Bună ziua,
1. Există și căi extraordinare de atac, gen revizuire, dar cred că nu este cazul dumneavoastră.
2. Sentința rămasă definitiă trebuie legalizată și depusă în vederea radierii autoturismului.
3. Cel căruia i s-a opus contractul de vânzare trebuie să suporte cheltuiala dumneavoastră. Trebuia să solicitați acest lucru în cadrul aceleiași acțiuni.
Buna ziua
1.Dupa cat timp de la primirea sentintei ramane definitiva?
2.In cerere am prezentat toate chitantele de plata a impozitului si am solicitat si suma platita de mine alaturi de cheltuielile de judecata dar in sentinta instanta obliga paratul la plata cheltuielilor de judecata dar referitor la suma platita de mine ca impozit dovedita cu chitante nu spune nimic nici ca da nici ca nu si in acest caz am considerat ca eu trebuie sa ma adresez fiscului pentru recuperarea acesteia
Nelamurire
iroxana
Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca se pot recupera cheltuieli de genul intretinere platita ,impozit platit ,cheltuieli de reparatie pentru un apartament ... (vezi toată discuția)