avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 328 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Taxe pasaport minor platite gresit
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Taxe pasaport minor platite gresit

Buna ziua. Am achitat taxele pentru un nou pasaport minor sub 14ani la CEC (ambele taxe aprox 270ron) si ulterior am realizat ca mai am valabilitate inca 11 luni la pasaportul actual. Imi pot recupera banii si cum sau este valabila plata pina in anul 2015 cand expira actualul pasaport. Daca nu pot recupera banii in nici un fel pot face pasaportul in avans?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:55, 7 Mai 2014
Pastrati chitanta si o folositi data viitoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontarea taxelor pentru pasaport mercas mercas Buna ziua!In urma cu doua saptamani am depus documentele pentru un pasaport biometric,dar astazi cand trebuia sa il ridic,mi s-a spus ca lipsea ceva din ... (vezi toată discuția)
Eliberare pasaport copil si adult MOROSANUDRAGOS MOROSANUDRAGOS Buna ziua , As dorii sa stiu care sunt actele necesare cat si costurile pentru eliberarea pasaportului atat pentru o persoana majora cat si pentru o ... (vezi toată discuția)
Pasaportul copilului obligatoriu? va rog este urgent! anya_anna anya_anna sapt viitoare vin cu bebelusa mea de 4 luni in tara pt o luna. am sa calatoresc doar eu cu ea...iubitul meu munceste si nu poate venii...el este maltez ... ce ... (vezi toată discuția)