avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Prelungire Contract comodat pentru spatiu firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Prelungire Contract comodat pentru spatiu firma

Care este procedura pentru prelungire contract comodat
Contractul l-am facut la Reg. Com. cand mi-am schimbat sediul societatii.
Peste cateva luni expira termenul de 5 ani cat era trecut in contract.
Doresc sa prelungesc termenul cu inca 5 ani, sau pe termen nelimitat daca se poate
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 15:40, 7 Mai 2014
act aditional si verifica valabilitatea sediului social, de obicei este trecut ca expirat la teriminarea contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediul expirat 31.12.2013 v. contract de comodat 26.08.2014 LuminitaT LuminitaT Buna ziua, Va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea speta: Mi-a expirat sediul social la 31.12.2013. Pentru ca nu s-a mai putut ... (vezi toată discuția)
Prelungire valabilitate sediu social firma onrc. ionela11 ionela11 Buna ziua Va rog daca a expirat durata valabilitatii sediului social a unei firme acum in luna noiembrie?...pe cati ani mai pot prelungii sediul social in ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru firma dus la registrul comertului? ada2113 ada2113 contractul de comodat pentru firma incheiat intre proprietar si firma trebuie depus la registrul comertului? daca da ce se intampla daca nu l am dus - nu am ... (vezi toată discuția)