avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Prelungire valabilitate sediu social firma onrc.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Prelungire valabilitate sediu social firma onrc.

Buna ziua

Va rog daca a expirat durata valabilitatii sediului social a unei firme acum in luna noiembrie?...pe cati ani mai pot prelungii sediul social in 2022.. se poate pentru inca 10 ani? sau doar nelimitat?...nu mai stiu care este legislatia in prezent?

se pot depune online actele la onrc?....pentru prelungire sediu social?... cat dureaza eliberarea certificatului constator online?...multumesc
Ultima modificare: Luni, 21 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ionela11 , utilizator 16:04, 21 Noiembrie 2022
va rog sa ma ajutati .....este vorba si despre un contract de comodat...acesta se mai poate prelungii prin act aditional?....cum sa procedez?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa expire contractul comodat, cum procedez? stevieosaurus stevieosaurus La infiintarea firmei am legat un contract de comodat pe perioada \"nedeterminata\" (nelimitata). Intre timp firma a devenit inactiva, iar pentru a o ... (vezi toată discuția)
Activitati care se desfasoara la beneficiar si/sau in afara sediilor propii Dorina Almajan Dorina Almajan Buna ziua! Pentru activitati de inginerie si consultanta desfasurate la beneficiar si/sau in afara sediului firmei (SRL), cu ocazia unui control, sunt ... (vezi toată discuția)
Sediu social fara acordul meu CornelT CornelT Buna ziua, In anul 2010 am achizitionat un apartament. Acest apartament a fost cumparat de fostul proprietar in anul 2000. Recent am aflat ca la aceasta ... (vezi toată discuția)