Buna ziua, am primit o somatie de executare silita in urma unui partaj trebuia sa mai platesc sulta de 38000 lei. singurul bun pe care il detin este o masina din 2001, deocamdata nu lucrez si am un copil in intretinere.. ce trebuie sa fac mai departe?, sa dau o declaratie cum ca nu detin bunuri mobile si imobile si nici nu sunt salariata deci nu are ce executa? masina as dori sa o pun pe numele cumnatei mele, dar nu mi am schimbat talonul la timp in urma schimbarii numelui si a domiciliului si mai dureaza o luna pana se transfera dosarul intre judete.ar putea sa se atinga de casa in care locuiesc cu sotul actual? mentionez ca este achizitionata inainte cu o zi de casatoria noastra prin prima casa sau de bunurile cumparate in casa in timpul casatoriei gen mobila electrocasnice etc.???ce ma sfatuiti? si inca o intrebare cum as putea sa stiu daca mi-a fost trimisa o cerere la cedo, de 2 ani nu am primis nici un raspuns si am indoieli in privinta trimiterii ei. va multumesc si astept raspuns. cu respect.
Nu aveti bunuri mobila , dar aveti masina si nu aveti bunuri imobile , dar aveti o casa cumparata prin prima casa...:-/
Pt ce aveti de platit sulta, ce bunuri vi s-au atribuit ?
Plangere la CEDO pt ce ati facut ? Avem un subforum special pt a intreba despre asta.
sulta o am de platit in urma partajului cu fostul sot. dupa acest partaj eu am ramas cu o masina de spalat, un frigider, un fier de calcat si alte nimicuri de acest gen. dupa divort eu mi-am cumparat o masina, este pe numele meu. casa in care locuiesc si am domiciliul in buletin este proprietatea ACTUALULUI SOT achizitionata prin prima casa exclusiv din veniturile lui inainte cu o zi de a se casatori cu mine, mobila din casa noua si alte lucruri ce mai are omul prin casa sunt cumparate impreuna cu actualul sot, intrebarea era: daca se poate pune sechestru pe bunurile cumparate impreuna cu actualul sot sau chiar pe casa in care locuiesc cu acesta, (casa este ipotecata si nu se poate vinde 5 ani cf programului prima casa). daca dupa ce am primit somatia de eecutare silita vand masina unei terte persoane se poate cere in instanta rezilierea contractului de vanzare- cumparare sa imi ia masina?
Cererea la cedo este referitoare la procesul de partaj cu fostul sot, pentru ca nu am avut un proces echitabil si mi s-a refuzat amanarea termenului pentru a-mi angaja aparator la recurs, deci mi s-a refuzat dreptul la aparare(mai sunt 1001 detalii despre toata aceasta poveste incurcata).scz daca v-am bagat in ceata. multumesc
Mi se pare aiurea sa aveti de plata 38mii, 380 mil vechi pt niste bunuri fara valoare.
Asupra casei sotului dvs nu are cum sa se indrepte.
Masina puteti s-o vindeti, daca tertul dobanditor e de buna credinta si va plateste pretul, nu se va reusi revocarea vanzarii.