avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau sa ies din firma unde sunt 20 % asociat si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau sa ies din firma unde sunt 20 % asociat si administrator

buna ziua!!! vreau sa ies dintr-o firma unde sunt asociat si administrator 20 %. ce trebuie sa fac ???daca am 20 % ce responsabilitati am facat de cel cu 80...nu mi-a lasat nici un act al firmei , nici stampila ..nimic ..ce trebuie sa fac ...help me pls
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 09:12, 8 Mai 2014
Cesionezi partile sociale pentru a iesi din firma , dar trebuie sa inchei si un act "HOTARAREA AGA "prin care se schimba administratorul.
Ultima modificare: Joi, 8 Mai 2014
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune parti sociale si schimbare adminitrator Crissa79 Crissa79 buna ziua sunt administratorul unei soc comerciale si vreau sa plec . Mi s-a acceptat plecare , doar ca unul din asociasi vrea sa cedeze partile socilale ... (vezi toată discuția)
Cum ies dintr-o firma in care sunt asociat alextuturiga alextuturiga Buna ziua, Am intrat intr-un SRL si am 10% din el si sunt administrator. Am semnat cateva contracte si acte pana acum. 1. As dori sa ies din firma si nu ... (vezi toată discuția)
Cesionare firma hozaradu hozaradu Buna seara, Poate cineva sa-mi spuna daca vreau sa cesionez o firma ce acte trebuie sa fac ca sa fiu eu protejat. (vezi toată discuția)