Am incercat sa depun, la Administratia financiara, declaratia 230, completata de persoanele ce si-au dat acordul pentru completarea ei. Bineinteles ca acolo nu mi-au fost primite deoarece semnatarii erau si din alte judete, decat cel unde le depuneam. Va rog sa imi spuneti daca declaratia 230 trebuie depusa la Administratia financiara din judetul de unde este semnatarul sau se pot depune intr-un singur judet, iar Administratia financiara regularizeaza situati?
Multumesc
In mod corect v-au refuzat - pentru ca trebuie depuse la organul fiscal de care apartine fiecare conform domiciliului. Prin urmare daca x este din Iasi, trenuie depus la AJFP Iasi.... direct la registratura sau prin posta ca scrisoare recomandata.... data depunerii se considera data postei, nu daca cand primeste organul fiscal plicul.... e prevedere legala expresa.... desi au fost cazuri de erori sau abuzuri pe aceasta tema...
Declaratia 220
tanguera
Declaratia 220 (venit estimat) pentru mai putin de 5 contracte de inchiriere se poate depune si prin posta cu confirmare de primire? Multumesc (vezi toată discuția)