avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Retinere permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Retinere permis

Dupa cum am mai scris in urma unui accident anul trecut in care am lovit un pieton care tranversa ne'regulamentar am primit de la procuror clasarea dosarului in lipsa plangeri parti vatamate,iar politia mia suspendat permisul 90 zile in baza legi 103.1.c.revin dupa accident blocand tot bulevardul masina a fost trasa pe dreapta mai in fata pe trecerea de pietoni singurul loc unde o puteam face.1 din politisti a facut masuratorile in locul in care sa intamplat iar celalalt care facea actele mia trecut art 135 care spune neacordare de prioritate la trecerea de pietoni pe dovada de circulatie baza pe care mia dat suspendarea permisului in conditiile in care accidentul meu nu a avut nici o treaba cu trecerea de pietoni..Am facut cerere la politie pt reevaluarea dosarului iar de atunci(2 sapt) tot ma plimba pe la ei in asteptarea unui rasp,in tot acest timp eu nu am drept de circulatie..Am primit acasa o foaie de la politie in care imi aduce la cunostinta suspendarea permisului de conducerere.Acum unde contest decizia de suspendare a permisului????
Cel mai recent răspuns: mmsavu , utilizator 14:24, 9 Mai 2014
Trebuie in 15 zile de la dispunerea masurii (acum 2 saptamani) plangere impotriva PV de contraventie la Judecatoria unde a fost savarsita 'fapta'. Fiti atent sa fiti in termen.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere permis mmsavu mmsavu Buna Ziua Anul trecut am fost implicat intr\'un accident rutier soldat cu vatamare de persoana asa cum scrie si pe dovada ulterior data la fata ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu vătămare Marin Gabriel Marin Gabriel Am fost la lidl cu fata mea sa cumpere ceva dupa ce a terminat cumpărăturile am plecat catre casa unde aveam indicator cu cedează si trecere de pietonii ... (vezi toată discuția)
Accident cu victime - vatamare corporala bunyka bunyka In februarie a.c. circuland pe un drum cu 3 benzi am ajuns la o intersectie aflata in dreptul unui fost refugiu de tramvai. Am semnalizat stanga coresp, am ... (vezi toată discuția)