avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cazier fiscal auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cazier fiscal auto

Buna ziua,
Va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat
In urma cu aproximativ o luna am divortat si am ramas cu un auto renault cumparat de la o persoana din SV , de la un cetatean de la care fostul sot a primit documentele in original si o cheie urmand ca a doua cheie si fiscalul sa le primieasca in momentul in care doreste sa inmatriculeze masina. Cand am abordat proprietarul ca vreau sa o inmatriculez deoarece eu nu am permis de conducere si nu am ce sa fac cu ea, acesta mi-a spus ca are datorii la fisc si imi da a doua cheie si fiscalul dupa ce le platesc tot eu.
Binenteles ca am refuzat sa fac acest lucru intrucat din cate stiu de la fostul sot proprietarul l-a pacalit ca ii da fiscalul iar datoriile s-au inteles sa le plateasca din pretul masinii.
Va multumesc pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: fanedead , utilizator 12:43, 8 Mai 2014
Buna ziua,
S-ar putea sa trebuiasca sa va adresati instantei pentru lamurirea acestor aspecte.
Incercati sa luati legatura si cu fostul sot pentru a lamuri impreuna aceste aspecte cu fostul proprietar.
Cu fostul sot am rezolvat v-am spus proprietarul i-a vandut masina fara o cheie si fiscalul motivand ca le pastreaza sa fie sigur ca perfectam actele iar in momentul perfectarii a spus sa ii platim amenzile sa ne dea fiscalul si cheile deci ne-a pacalit.
In acest moment ce este de facut ? ca asa pot si eu sa nu mai platesc rovinieta si asigurarea ca sunt sanctiuni ce se dau proprietarului masinii si nu utilizatorului si este posibil sa ma caute el pe mine ca nu o sa faca fata sa plateasca sau sa conteste amenzile din fiecare judet si o sa dau maina la un prieten sa faca vacantele cu ea ca este un renault scenic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transcriere drept de proprietate auto ContSters334813 ContSters334813 Buna ziua, Am cumparat un autoturism si as dori sa transcriu dreptul de proprietate (adica sa intru in posesia acestuia si in acte). Am intocmit contractul de ... (vezi toată discuția)
Auto fara fiscal inselaciune Robert Yvws Robert Yvws In data de 23.06.2020 m-am dus sa vad o masina, m-am vazut cu \"proprietarul\", am testat masina, era destul de ok, m-am decis sa o cumpar desii ma uitasem pe ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina in alt judet j_add j_add Buna ziua! Vreau sa vand masina inmatriculata in jud. X. Cumparatorul e din judetul Y. Cum pot face ca dupa vanzare, cumparatorul sa poata pleca in aceeasi ... (vezi toată discuția)