avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Obiect activitate nou
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Obiect activitate nou

Buna ziua, am o nelamurire si as dori sa ma ajutati daca puteti! Am un SRL cu domeniul principal de activitate asigurari adica 6622, la activitati secundare am trecut si activitati de fotocopiere adica 8219, eu vreau sa pun si xerox + acte auto. Trebuie sa actrivez codul caen? Trebuie sa ma mai duc pe la Registrul Comertului sau este de ajuns sa cumpar o casa de marcat?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Arsu , Contabil 17:38, 9 Mai 2014
Trebuie sa mergeti la Registrul Comertului sa il autorizati.
Stiti cumva cat si ce mai trebuie sa platesc la Registru pentru autorizatie?
Aveti nevoie de:
- cerere de inregistrare
- declaratie model 2 sau 3 (daca aveti certificat constatator pentru activitati desfasurate la sediu social/punct de lucru/terti si autorizati acest cod caen tot acolo, depuneti declaratie model 3. Altfel, depuneti model 2)
- certificatul constatator vechi

- copie CI si imputernicire daca persoana care depune nu este administrator/asociat

Taxele sunt de 176 de lei. Termenul de eliberare este peste 4 zile lucratoare.
Ultima modificare: Vineri, 9 Mai 2014
Alexandru Arsu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen autorizate GABRIELDUMITRIU GABRIELDUMITRIU Buna ziua, am facut un contract cu cei de la paypoint si am si cartele de reincarcare! Eu am firma de asigurari, cu cod caen 6622 si cod caen 8219 pt xerox in ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de alte autorizatii pt xerox mara_anda mara_anda am un mag. alimentar,autorizat cod caen 4711 comert cu amanuntul vz.predominanta produse alimentare,iar in actul constitutiv am trecute mai multe act ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma pt intocmire acte auto anamaria25 anamaria25 Am un srl si as vrea sa fac si acte auto. Nu stiu ce autorizatii mi-ar trebui. Ma poate ajuta cineva? (vezi toată discuția)