avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendare executare hotarare definitiva de plata a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendare executare hotarare definitiva de plata a drepturilor salariale si reintegrare pe post

Buna ziua. va rog sa ma ajutati intr-o problema. am fost concediat nejustificat si am castigat la tribunal. am trimis cerere ca angajatorul sa-mi plateasca drepturile salariale incepand cu data concedierii insa mi s-a transmis ca nu-mi va plati nimic, pentru ca a facut cerere de suspendare a executarii hotararii motivat de faptul ca suma este prea mare si se va face recurs. asa ca trebuie sa astept pana se finalizeaza recursul.
poate sa ceara asa ceva in instanta? are vreo sansa sa i se accepe suspendarea si sa mai astept inca un an ca sa imi recuperez banii?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:43, 8 Mai 2014
Da, poate solicita suspendarea executarii c.i.m. odata cu cererea de recurs.

Sanse pot avea atat de admitere, dar si de respingere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare a executarii peste suspendare ? conelia anghel conelia anghel se poate suspenda de doua ori aceeasi executare silita ? Executarea a fost contestata in prima instanta (judecatorie) s-a respins au facut recurs .Totodata, ... (vezi toată discuția)
Solutionare conflict de munca carmenba carmenba Am primit solutionarea la procesul intentant angajatorului, in care am cistigat salariile de la data concedierii pina la data hot.judecatoresti si anularea ... (vezi toată discuția)
Pentru recuperare diferente salariale ? oanaportar oanaportar La data de 27.02.2013, Tribunalul a dat castig de cauza unui salariat care a facut Contestatie la Decizia de angajare in ce priveste stabilirea unui ... (vezi toată discuția)