In momentul in care o banca vrea sa puna poprire pe o pensie, pentru neplata ratelor, poate sa faca asta fara proces? Pensia o primesc pe card, emis de o alta banca, la care am si acolo o descoperirede bani. Cum poate banca sa procedeze?deschide proces, sau are voie sa puna oprire pe card (pensie)?
Poate sa anuleze acea vanzare care s-a facut acum 6 luni, daca la momentul vanzarii nu aveam datorii fata de banca?
Nu, a fost o vanzare de garsoniera, nicidecum fictiva.La data la care s-a facut vanzarea aveam ratele platite. Garsoniera s-a vandut in noiembrie 2013,iar eu nu am mai platit din ianuarie 2014, deoarece rata era mai mare ca pensia.
[ pt a completa un mesaj, folositi functia editeaza]
Poprire
ContSters202285
Poprirea pe salar se poate face la solicitatarea creditorului.
Creditorul a solicitat executorului ca sa se continui procedura de executare silita a ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu
aadriana
Buna ziua,
Vreau sa va cer un sfat pentru ca nu stiu ce sa fac.In anul 2006 sotul meu a contractat un credit de 10.000 lei la care am platit pana in 2009 ... (vezi toată discuția)
Poprire
bruneta89
buna seara
as dori sa stiu am primit acasa o executare silita prin care este specificat urmarirea bunurilor mobile.
la munca inca nu a ajuns institare
azi ... (vezi toată discuția)