avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... 2 banci- poprire fara proces
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

2 banci- poprire fara proces

In momentul in care o banca vrea sa puna poprire pe o pensie, pentru neplata ratelor, poate sa faca asta fara proces? Pensia o primesc pe card, emis de o alta banca, la care am si acolo o descoperirede bani. Cum poate banca sa procedeze?deschide proces, sau are voie sa puna oprire pe card (pensie)?
Poate sa anuleze acea vanzare care s-a facut acum 6 luni, daca la momentul vanzarii nu aveam datorii fata de banca?
Nu, a fost o vanzare de garsoniera, nicidecum fictiva.La data la care s-a facut vanzarea aveam ratele platite. Garsoniera s-a vandut in noiembrie 2013,iar eu nu am mai platit din ianuarie 2014, deoarece rata era mai mare ca pensia.
[ pt a completa un mesaj, folositi functia editeaza]
Ultima modificare: Vineri, 9 Mai 2014
gi-jane2, moderator
Cand ati vandut , nu era la fel, rata mai mare decat pensia ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire ContSters202285 ContSters202285 Poprirea pe salar se poate face la solicitatarea creditorului. Creditorul a solicitat executorului ca sa se continui procedura de executare silita a ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu aadriana aadriana Buna ziua, Vreau sa va cer un sfat pentru ca nu stiu ce sa fac.In anul 2006 sotul meu a contractat un credit de 10.000 lei la care am platit pana in 2009 ... (vezi toată discuția)
Poprire bruneta89 bruneta89 buna seara as dori sa stiu am primit acasa o executare silita prin care este specificat urmarirea bunurilor mobile. la munca inca nu a ajuns institare azi ... (vezi toată discuția)