avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezbaterea mostenirii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezbaterea mostenirii

buna ziua . in 1992 am cumparat un apartament impreuna cu sotul meu. avem impreuna un baiat de 20 ani iar sotul meu mai are din afara casatoriei o fiica de 27 ani. sotul meu a murit saptamana trecuta. el mai avea o masina dacia din 1984 care nu mai functioneaza de 8 ani dar nu afost radiata. au ramas 250 milioane datorii la intretinere impreuna cu penalitati , 36 milioane la impozit. casa si masina. si 32 milioane de la un card personal cetelem . mentionez ca eu sant plecata de 10 ani in italia iar baiatul de 4 ani. pt apartament s-a deschis dosar pt executare silita iar cetelemul a trimis debitul la o agenzie de recuperari credite care a trimis mandat de executare. va rog sa ma ajutati sa gasesc o solutie pt iesirea din acest labirint. va multumesc. Marina
Primul lucru se poate cere suspendarea executarii dat fiind decesul sotului dumneavoastra. Mai apoi dezbateti mostenirea, platiti datoria si gata.
va multumesc si va doresc o zi buna.Marina
Nu stim in ce stadiu e executarea, daca exista o data stabilita etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbaterea mostenirii marina3333 marina3333 sotul meu a murit acum 3 ani. el avea o fiica dintr-o casatorie anterioara. la decesul sotului meu de care eu eram despartita in fapt ( nu mai locuiam in acel ... (vezi toată discuția)
Cum se imparte mostenirea ContSters195639 ContSters195639 sunt intr-o situatie dificila. acum 3 saptamani mi-a murit sotul si de cateva zile rudele lui vin dupa mostenire. situatia este urmatoarea: la o luna dupa ce ... (vezi toată discuția)
Vreau sa cumpar un apartament dar sotul sa nu aiba niki un drept asupra lui elaela elaela buna dimineazza!as avea o intrebare:sunt casatorita legitim si vreau sa cumpar un apartament pe numele baiatului in varsta de 4 ani si o luna.se poate?sau ... (vezi toată discuția)