avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nu imi pot vizita la scoala fata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nu imi pot vizita la scoala fata

Buna ziua

Vreau sa va intreb daca este legal si normal ca invatatoarea de la clasa I si directorul scolii generale sa nu imi permita accesul in scoala in timpul pauzelor sa imi vad fetita de 7 ani? Motivul lor e ca "nu respect programul de vizita".
Mentionez ca sunt divortat si scoala a fost pana nu demult singurul loc unde imi puteam vedea fata, fosta nevasta nerespectandu-mi prgramul de vizita dat de instanta.
In programul de vizita scrie ca imi pot vedea fata in primul si al treilea weekend din luna si in prima jumatate a vacantelor scolare "la domiciliul meu".
Bun, si la scoala am sau nu voie sa o vizitez?

Multumesc

Cel mai recent răspuns: cornelmunteanu2000 , utilizator 12:15, 27 Mai 2014
Trebuia sa raspundeti acestei intrebari, de la asta s-a plecat si asta e problema:
Vreau sa va intreb daca este legal si normal ca invatatoarea de la clasa I si directorul scolii generale sa nu imi permita accesul in scoala in timpul pauzelor sa imi vad fetita de 7 ani?

Ce legatura are cu asta ?
Si indiferent unde il intalnesc, ma duc la el sa-l pup si sa-l imbratisez

V-a zis cineva ca nu puteti face asta ? Faceti oriunde, dar nu intrati in scoala zicand la poarta ca va duceti sa va pupati copilul chiar daca e pauza.. o puteti face oriunde in alta parte, cand iese de la scoala, pe strada, in parc etc
In scoala intrati cand vreti sa mergeti la cancelarie sa vb cu diriginte, director, invatator, sau cand e sedinta cu parintii si cam atat.
Daca iese copilul in curte la pauza, puteti vorbi desigur cu el.
Daca aveti o problema cu ce scriu eu, spuneti asa. Altfel nu inteleg care e problema ca vreau sa corectez raspunsurile gresite (in opinia mea) primite de acest tata.Si asa se face pe tot forumul, ba se da un raspuns la intrebarea initiala, ba se corecteaza, respectiv se completeaza un alt raspuns. Chiar postarea dinaintea postarii mele este un raspuns la ...raspuns. Acolo nu v-a deranjat ca nu raspunde doar la intrebarea initiala???
Domnule, daca mesajele carora le raspundeti se afla pe cealalta pagina si nici macar imediat inaintea celui al dvs, de unde vreti sa ghicesc cui raspundeti si la ce va referiti ? Trebuia sa fi citat acele raspunsuri la care va refereati.
Nu mama dirijeaza ce se intampla in scoala, ci directorul institutiei !
Fiecare institutie are o regula pt acces. Daca un copil ar vrea sa intre in institutia unde lucreaza taica-sau credeti ca intra ca pe bulevard sa isi viziteze tatal? A, vine sa ia o cheie sa-i comunice ceva sa ii dea ceva, are o urgenta.. dar nu in vizita. Parintele/ copilul pot veni la poarta.

Nu vreau sa intru in polemica cu dumneavoastra. Si chiar va "suspiciez" de cele mai bune intentii pe acest forum. Dar credeti-ma, si eu vreau doar sa ajut pe acest tata. Exact aceasta a fost esenta raspunsului meu, ca nu mama dicteaza ce se intampla in scoala, ci doar regulamentul scolii. Ori daca respecta acest regulament, nimeni, nici chiar directorul, nu-i poate interzice sa mearga sa-si si vada copilul. Iar aceasta intrevedere nu incalca cu nimic programul de vizita stabilit de instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de vizită la școală a copilului în afara programului de legături personale cu minorul. există hotărâri judecătorești pronunțate în acest sens? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Dreptul de vizita la scoala a copilului in afara programului de legaturi personale cu minorul considerati ca exista sau ca nu exista ? Considerati ca dreptul ... (vezi toată discuția)
Probleme cu cei din scoala credsper credsper Sunt divortata si fetita, 10 zile este la tata-l ei, si 4 zile la mine.Si eu ma duc la scoala sa o vizitez pt. a sti ce mai face si daca are nevoie de ... (vezi toată discuția)
Incredintarea minorului mamei andutza_puishor andutza_puishor Eu am urmatoarea problema:in urma divortului baiatul mi-a fost incredintat spre crestere si educare.Tatal nu s-a prezentat la proces si nu are program de ... (vezi toată discuția)