avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare nume prin imputernicit
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare nume prin imputernicit

Buna ziua!as dori sa imi scimb numele de familie,am inteles ca dureaza 90 de zile si trebuie sa fiu insotit de o serie de acte,pe cine ar trebui sa contactez pt a se ocupa de aceste acte,defapt de toata procedura cu anuntul in Monitorul Oficial , timbre etc., problema este ca programul meu de munca nu este prea flexibil si nu am timp sa bat din usa in usa.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 12:49, 16 Mai 2014
Puteti face cuiva procura speciala (adica doar pentru obtinerea documentelor necesare schimbarii numelui pe cale administrativa + depunerea actelor la Starea Civila) sau contactati un avocat caruia sa-i faceti imputernicire avocatiala..

Procedura o gasiti in link-uri:
www.avocatnet.ro/content/for...
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume dupa divort Ioanam2010 Ioanam2010 Buna ziua, am divortat in anul 2011, dar circumstantele de la momentul respectiv m-au cam fortat sa pastrez numele fostului sot (plecam din tara nu nu ... (vezi toată discuția)
Schimbare prenume Lucaovidiu Lucaovidiu buna seara, as vrea sa imi schimb prenumele daca se poate la o ambasada din germania pt ca acolo locuiesc deocamdata.daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns. (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui de familie mary_t13 mary_t13 As dori sa stiu care sunt pasii pt schimbarea numelui de familie...La casatorie (acum 6 ani) am luat numele de familie al sotului...dar cum locuim in ... (vezi toată discuția)