1. Cu foarte multi ani in urma, dupa decesul ultimului bunic din partea tatalui, fratii si surorile acestuia din urma, in viata la data efectuarii succesiunii, au hotarat sa renunte definitiv, la toate drepturile ce decurgeau din mostenirea in drept la vremea aceea, respectiv o casa batraneasca, un sopron si terenul aferent cu livada, gradina etc., in favoarea tatalui meu si doar a unuia dintre cei doi copii ai unuia dintre frati.
Ulterior, tatal meu a decedat.
In prezent, sunt amenintat de o parte dintre fiii celor care au efectuat succesiunea, respectiv verii mei, ca vor ataca acest document si ca vor si ei drepturi din aceasta mostenire.
Mentionez ca, originalul actului de succesiune este la mine, iar dupa decesul tatalui meu nu am facut niciun demers pentru a intra in drepturi, ca urmas al acestuia, pentru partea de 1/2 din actul de succesiune.
Cum cei care vor si ei ceva din ... mai nimic, sunt niste oameni rai, avari, neplacuti, m-au ambitionat sa actionez astfel incat sa preiau drepturile tatalui din acest act de succesiune si, impreuna cu varul meu inscris in actul de succesiune si sa actionam pentru vanzarea acestei mosteniri.
In acest sens, doresc sa-mi recomandati ce masuri trebuie intreprinse si sa ma informati daca ceilalti pot interveni in acest act in sensul anularii acestuia si impartirii acestei "averi" la toti revendicatorii.