avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Reprezentare parati de catre avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Reprezentare parati de catre avocat

Daca intr-o speta sunt citai ca piriti tri indivizi , doi angajeaza un avocat , al treilea nu este agreat de catre ceilalti doi , ce se intimpla ? Se judeca la " gramada " , sau al treilea trb sa si angajeze avocat ?
Exista si cazuri in care doar un parat poate plati dar avocatul este acceptat de toti paratii.nnPot exista si cazuri in care paratul sa aiba acelasi interes ca reclamantul si atunci nu pot avea acelasi avocat.nnDepinde si care este obiectul procesului
@ andreigrigoriu
NEDUMERIREA consta in fatul ca PIRITII nu se inteleg intre ei , dar sunt chemati toti sa raspunda pentru ac fapta , in acelasi dosr . Sigur doi dintre ei vor angaja un avocat . Intrebarea este ce face ultimul . Este luat la " gramada " de avocat sau trb sa si angajeze separat aparator ??

@ avocat_lascoschi@yahoo.com
Obiectul procesului este : pretentii lipsa de folosinta . Un pirit este chemat sa raspunda solidar . Acesta va avea problma respectiva . Sigur va fi impotriva celorlalti doi .

Editat de moderator simonette12-motiv.pct.1.3 si 2.8 din regulament
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Mai 2014
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Stimat forumist,

În lipsa unui contract, avocatul nu are nici un motiv să-l reprezinte pe pârâtul cu pricina.

Cu stimă.
OK . Asta inseana ca doi sunt reprezentati iar al treilea nu este , toti fiind piriti in ac dosar ??:O
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Mai 2014
rechi1958, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare fara semnatura paratului matekevin matekevin Paratul a depus intampinarea prin fax in ziua dezbaterii. Intampinarea a fost semnat numai de avocat care avea inputernicire numai pentru redactare. Ce ... (vezi toată discuția)
Contractul de asistenta juridica e nenumit? aidu aidu CAJ nu este reglementat nici de Codul Civil, nici de Legea 51/1995. Avand in vedere ca statutul profesiei de avocat nu are statut de lege, fiind decizia UNBR, ... (vezi toată discuția)
Deces parat - introducere in cauza a mostenitorilor Laurys Laurys Buna ziua, Dupa introducerea cererii de chemare in judecata am aflat ca paratul a decedat iar instanta ne pune in vedere sa indicam datele de identificare a ... (vezi toată discuția)