avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parintii vor sa te dea afara din apartament
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parintii vor sa te dea afara din apartament

Mama,respectiv titularul apartamentului vrea sa te goneasca de acasa,sustinand ca vrea sa isi refaca viata cu un barbat mai tanar,de varsta mea.Am implinit varsta de 26 de ani deja,dar domiciliul tot aici il am,si ma refer la cel din buletin.Ma poate evacua asa pur si simplu sau necesita un ordin judecatoresc in cazul in care eu nu vreau sa plec pt ca nu am in alta parte unde sta??
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 10:28, 11 Mai 2014
Legal, ar trebui sa se adreseze instantei cu o cerere in evacuare pt a obtine o hotarare care sa-i dea dreptul sa te dea afara.
Mama e proprietar exclusiv al casei ?
Mai devreme sau mai tarziu va trebui sa pleci , sa cauti ceva cu chirie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Mai 2014
gi-jane2, moderator
Da,ea este proprietar exclusiv
Ar trebui sa incercati totusi o discutie amiabila cu mama dvs. si astfel poate ajungeti totusi la o solutie , macar pentru o perioada, daca nu definitiv.
Altfel, mama in calitate de proprietar al imobilului, poate promova o actiune si obtine o hotarare definitiva in evacuare, pe care o poate pune in executare prin intermediul unui executor judecatoresc, in situatia in care refuzati sa plecati ulterior din imobil.
Poate ajungeti totusi la o solutie , pentru ca nu este tocmai o placere sa ajungeti in instanta, avand in vedere ca sunteti fiica si mama.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare fortata a fostului concubin al mamei mele SmarandaG SmarandaG Buna ziua, va deranjez cu urmatoarea problema: mama mea a trait in concubinaj (fara a incheia casatoria) timp de 10 ani cu un barbat. Acum 2 ani ea a decedat, ... (vezi toată discuția)
Parintii vor sa ma dea afara din casa divka divka As dori lamuriri in problema mea.Locuiesc in apartamentul parintilor mei impreuna cu sotul si fiica in varsta de 2 luni.Parintii mei stau la tara,avand acolo o ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am închiriat o garsoniera de la un domn...nu am ... Ely112233 Ely112233 Bună ziua! Am închiriat o garsoniera de la un domn...nu am făcut contract, doar o foaie A4 unde am scris de mana, ca el în calitate de proprietar îmi ... (vezi toată discuția)