avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire, testament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire, testament

Unchiul meu a decedat,nu a avut copii.Cand ne-am dus sa facem succesiunea la notar ni s-a spus ca a fost facuta de sotia lui care are testament si ca nu mai putem face nimic,am cerut sa vedem testamentul si am fost refuzati,ni s-a spus sa mergem in instanta daca dorim sa vedem ce contine testamentul.Intrebarea mea este daca aveam dreptul sa vedem ce contine?
Cel mai recent răspuns: luizaluize , utilizator 14:25, 10 Mai 2014
Numai prin instanta.Cand a avut loc decesul?
Decesul a fost pe 22 martie 2014
Veti merge la notar si inregista o declaratie de acceptare a succesiunii .Pasul 2 actiune la instanta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Mai 2014
avvalentina, utilizator
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune - testament adevar2014 adevar2014 Speta este urmatoarea: O persoana X isi face testament in spital inainte de deces cu o zi. X este casatorit a doua oara nu are copii nici din prima si nici ... (vezi toată discuția)
Succesiune neefectuata mai multi ani Catalinmtv Catalinmtv Buna ziua, Aceasta este o problema de care s-au ocupat oameni ce nu au obisnuinta sa se informeze, insa ma aflu intr-o perioada a vietii in care ramane ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare certificat de calitate de mostenitor gaby83 gaby83 As avea o intrebare si anume daca notarii din raza teritoriala refuza eliberarea unui cerificat de calitate de mostenitor as putea sa ma adresez in acest sens ... (vezi toată discuția)