avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transfer de drepturi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transfer de drepturi

Buna ziua,
In 2012, am cumparat o casa racordata la utilitati energie electrica si gaze. Vechiul proprietar s-a racordat la curentul electric prin finantare proprie platind din buzunarul lui un traseu de racordare lung de 35 m. In 2014, un vecin s-a racordat in brasamentul meu si conform normelor in vigoare trebuie sa plateasca o compensatie baneasca. Va rog, sa imi spuneti cine are dreptul sa primeasca compensatia baneasca, noul proprietar sau vechiul proprietar? Contractual de vanzare cumparare a proprietatii, nu reprezinta defapt si un transfer de drepturi?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: imbroserv , utilizator 21:21, 11 Mai 2014
Dumneavoastra aveti dreptul. Ati cumparat casa cu tot cu bransament.
Buna seara,
Puteti va rog, sa imi dati si un temei legal, pentru ca societatea furnizoare de energie electrica spune altceva.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am cumparat in urma cu câteva luni un imobil, prin ... mihe19d mihe19d Buna ziua, am cumparat in urma cu câteva luni un imobil, prin credit ipotecar, Problema este ca imobilul nu are bransament definitiv la energie electrica. La ... (vezi toată discuția)
Bransare la utilitati Sheab Sheab Buna ziua! Am incheiat o promisiune de v-c intr-un bloc in constructie, unde mentioneaza ca apartamentul trebuie racordat la toate utilitatile aferente ex: ... (vezi toată discuția)
Am drept de racordare la apa? codrutamanafu codrutamanafu Am cumparat o mansarda in Sibiu.Am platit-o la cheie si am primit-o la negru-adica nici macar cu utilitati.Cu gazul si cu curentul am rezolvat-o, dar cu apa ... (vezi toată discuția)