avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt la Scoala de Maistri si lucrez pe 3 schimburi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt la Scoala de Maistri si lucrez pe 3 schimburi

Sunt la Scoala de Maistri si lucrez pe 3 schimburi,nu am cerut altceva la inginerul de atelier decat sa-mi respecte programul de ture,dar saptamama trecuta am fost tura mea de schimbul 2,iar saptamana viitoare am fost trecut tot schimbul 2.Tin sa mentionez ca scoala am de la ora 15-20,si fac naveta in orasul vecin 60km.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:57, 11 Mai 2014
1. Programul de muncă şi modul de repartizare a acestuia pe zile sunt aduse la cunoştinţă salariaţilor şi sunt afişate la sediul angajatorulu

2. Potrivit Codului muncii în privinţa stabilirii programului de muncă şi a modului de repartizare a acestuia pe zile angajatorul nu are decât obligaţia de a aduce aceste chestiuni la cunoştinţa salariaţilor şi de a le afişa la sediul său.

3. Munca in ture este prevazuta in c.i.m. incheiat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programul de lucru al bugetarilor Laryssimo89 Laryssimo89 Lucrez in doua schimburi...8-16 si 14-22...angajatorul poate modifica programul astfel incat sa lucrez schimbul 1 in loc de schimbul 2 si invers? Adica daca ... (vezi toată discuția)
Concediul medical si programul de lucru roman.oanaadina roman.oanaadina Buna ziua.Am concediu medical intre 5-14 decembrie.In acest timp aveam 4 ture de servici a cate 8 ore fiecare,doar sambata si duminica.Cand am sunat la servici ... (vezi toată discuția)
Bună seara! este legal să se schimbe programul unui angajat ... Simona Laria Simona Laria Bună seara! Este legal să se schimbe programul unui angajat ( care e și singur pe depozit) , de la 8- 16, la 10- 18, ptr a acoperi acel angajat 2 ... (vezi toată discuția)