avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Incasare factura externa cash
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Incasare factura externa cash

Buna ziua, vreau sa duc cu mine ceva marfa in Austria la un prieten. Marfa totala are valoarea de 123 euro.Pot face factura externa + chitanta - deci sa si incasez banii pe loc sau trebuie facut virament obligatoriu prin banca? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 13:25, 15 Mai 2014
Se poate cash

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatoriu emiterea de facturi si chitante ? bboyvasy bboyvasy Buna ziua Am 19 ani si mi-am facut recent PFA in domeniul it. Am urmatoarele neclaritati. Eu daca o sa lucrez pentru o persaona din strainatate, cum pot ... (vezi toată discuția)
Plafon plati catre firme rodik_201 rodik_201 Doresc sa deschid un srl neplatitor de TVA cu impozit pe profit. Intrebarea mea se refera la platile catre furnizori(cumparare de legume in vederea ... (vezi toată discuția)
Incasare contravaloare marfa carmen-luiza carmen-luiza Buna ziua!Poate ma puteti ajuta cu cateva informatii! Cum imi poate achita un client ( persoana fizica) marfa pe care i-o distribui eu? Eu(firma) ii fac aviz ... (vezi toată discuția)