avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită lnfo executare silita persoana juridica
Discuție deschisă în Executare silită

lnfo executare silita persoana juridica

Buna ziua, sunt curios si apreciez orice raspuns legat de o executare silita. Am o datorie pe firma mea unde sunt administrator, catre o alta firma din Romania. Asadar este o suma de bani pe care eu o datorez unui furnizor mai exact. Intrebarea mea este:
- Executorul caruia i s-a incredintat recuperarea datoriei facuta de firma mea, poate sa me execute pe mine ca si administrator(persoana fizica), sau nu poate decat sa execute firma si bunurile ei?
Cel mai recent răspuns: Ionela Manea , Consilier juridic 15:51, 12 Mai 2014
In mod normal, nu, dar depinde daca aveti contract cu furnizorul respectiv si daca in contract este specificat ca administratorul raspunde solidar cu firma, ca in cazul in care firma nu achita debitul, il va achita administratorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita-urgent va rog alinam83 alinam83 Executarea se face la staruinta creditoare...... .in caz de necomformitate vom proceda in executarea silita comform art 411 cod procedura civila uramand sa ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de stabilire a cheltuielilor de executare dani76 dani76 Buna Ziua ! Sunt asociat la un SRL cu drepturi de administrare 50%. Asociatul meu a facut afaceri de care eu nu am stiut si a platit cu un B.O. neacoperit. ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite bonitakiss bonitakiss buna seara. va solicit ajutorul in urmatoarea problema. mama mea are 2 firme: firma x si firma y....pt firma x are de plata un impozit plus penalitati plus ... (vezi toată discuția)