avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Reclamatie functionar public taxe si impozite
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Reclamatie functionar public taxe si impozite

Buna ziua,

Am de recuperat un impozit auto incasat dintr-o eroare si sunt plimbat de la o institutie la alta (taxe si impozite sect.6 <--> sect.5). Problema mare este ca mi se vorbeste urat, se tipa la mine si nimeni nu vrea sa-mi explice nimic. Ce as putea face in aceasta situatie? As dori sa fac o reclamatie/plangere si nu stiu unde si cum.

Va multumesc pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: robertnnn , utilizator 18:21, 12 Mai 2014
Sesizati oficial conducerea unitatii respective al carui angajat apreciati ca nu isi exercita cu respect si cu buna credinta obligatiile de serviciu,care nu presteaza comportament si atitudine decenta si profesionista in relatiile si raporturile cu contribuabilii
puteti incepe prin a formula o petitie la ambele institutii prin scrisoare recomandata/email, urmand ca in 30 de zile sa primiti sau nu raspuns.

cadrul legal [ link extern ]
A mai patit cineva asa ceva? A ajuns la vreun rezultat?

Va multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz sau nu? vasilmia vasilmia Lucrez intr-o sectie care este impartita in trei linii.Fiecare linie produce anumite piese, diferite ca marime si pret.Productia si productivitatea la nivel de ... (vezi toată discuția)
Care este legea care ii interzice să intri cu telefonul la purtator (in buzunar), în audiență? Cretu Jan Marian Cretu Jan Marian [b]Care este legea care ii interzice să intri cu telefonul la purtator (în buzunar), la Audiență, sau oriunde te-ai duce având în vedere că:[/b] [b]1) ... (vezi toată discuția)
Cncd - interpretare ordonanta 137/2000 ContSters256771 ContSters256771 Ma confrunt si eu cu o problema la CNCD (Consiliul NaŃional pentru Combaterea Discriminarii). Este vorba de o petitie pentru un anunt de angajare in care ... (vezi toată discuția)