avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... consilier juridic
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

consilier juridic

buna ziua, as dori sa stiu daca un consilier juridic inscris in baroul consilierilor juridici are dreptul de a da consultatii juridice contra cost pe firma personala si in acelasi timp sa participe ca imputernicit la un proces pt aceasi parte. (adica asociatia de propietari). mai exact asoc de prop cu care sunt in proces a platit pe firma ei consiliere juridica dupa care i-a dat si imputernicire sa participe din partea asoc de prop la proces. Jurista spune ca la proces vine pro bono, dar se cer cheltuieli de judecata si acolo. judecatoarea pana acum se face ca nu aude cand ii spun ca nici macar imputernicirea cu care a venit si a depuso la dosar nu este semnata si stampilata de catre asoc de prop. iar jurista asta umbla cand vrea in dosar si ia acte din el. cei din judecatoria sector 6 bucuresti se fac ca nu vad. ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: Andrei1313 , utilizator 14:51, 26 Iunie 2014
Puteti depune o sesizare la ANI.
Am facut sesizare la primarie, de acolo am primit raspunsul urmator : nu tine de noi , mergeti la ANI, iar de la ANI am primit urmatorul raspuns : Nu tine de noi si am trimis spre solutionare catre UNIUNEA CONSILIERILOR JURISTI DIN ROMANIA. o mare bataie de joc. Imi este foarte clar acum, in tara asta dreptatea se face doar prin VIOLENTA, doar cand ii faci pe oameni sa tremure de frica iti poti face dreptate si ai parte de respect. Va Multumesc pentru ajutorul acordat , dar dreptatea o voi gasi doar la adevaratul guvern al Romaniei ''Mafia''.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Jurist incompatibilitati tudor9 tudor9 Buna ziua, Am o nelamurire referotoare la functia de jurist intr-o societate comerciala. Urmaeaza sa fiu angajat pe postul de jurist dar totodata sunt si ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate consilier juridic - administrator al unei sc? Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Este incompatibila functia de consilier juridic cea de administrator al unei societati comerciale? Potrivit legii ar fi incompatibilitate, dar conform ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitati juristi hentea hentea Buna ziua, am o intrebare. Stiu ca meseria de jurist este incompatibila cu orice activitati salarizate, dar am vazut ca nu este incompatibila cu meseria de ... (vezi toată discuția)