avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Amenajare Terasa bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Amenajare Terasa bloc

Buna seara, am un apartament intr-un bloc "comunist", la etajul 8/8 si as fi interesat sa aflu in ce conditii pot deveni proprietarul suprafetei de deasupra apartamentului meu sau in ce conditii as avea dreptul sa amenajez terasa aferenta apartamentului meu astfel incat sa o pot transforma intr-un spatiu privat de relaxare. Amenajarile ar fi minine...podea din lemn si un gard de protectie in jurul terasei, eventual plante.
Cel mai recent răspuns: octavf , utilizator 19:32, 17 Ianuarie 2021
Voi incera sa vorbesc cu presedintele asociatiei de proprietari sa vedem daca se poate face si ce se poate face.
Intre timp...ce pot face multe maini dibace (bine...nu la noi in tara :) )

[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 13 Mai 2014
adrian_ing, utilizator
buna adrian...ce ai mai rezolvat cu terasa? eu sunt in aceiasi situatie si daca ai reusit as dori sa vad si eu poze de la amenajare
Si eu sunt interesat de acelasi lucru: ap la ultimul etaj in bloc comunist 4 etaje cu mai multe scari, deci momentan terasa este necirculabila continua peste 2 scari de bloc.
Vreau sa o transform in circulabila.
A reusit cineva sa duca la bun sfarsit procesul? Acord vecini/asociatie + tehnic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosire spatiu comun bloc Al3xR0 Al3xR0 M-am mutat recent intr-un apartament la ultimul etaj al unui bloc vechi, de 4 etaje. Fiecare etaj are cate 4 apartamente, iar ultimul etaj are doar 2, iar ... (vezi toată discuția)
Bună ziua locuiesc la etajul 1/10 și în vara lui 2023 ni s-a ... an1645021@gmail.com an1645021@gmail.com Bună ziua Locuiesc la etajul 1/10 și în vara lui 2023 ni s-a adus la cunoștință ca la etajul 10 sunt ceva probleme cu infiltratii de apa și ca se vor ... (vezi toată discuția)
Doresc sa montez o antena de satelit pe acoperisul blocului andreiSRR andreiSRR Sunt proprietar intr-un bloc cu asociatie de proprietari. Doresc sa montez o antena de satelit pe acoperis pentru o vizibilitate mult mai buna a cerului. ... (vezi toată discuția)