Ca nepoata a bunicului, in anul 2011 am intrat in posesia unei copii a titlului de proprietate emis in 1996 pe numele bunicului meu (decedat in 1969) pe care este mentionat si numele tatalui meu si a fratelui sau vitreg ca mostenitori, ambii decedati (in 1998 respectiv 2012). La aceasta data suntem 6 mostenitori 4 nepoti+ 2 stranepoti (tatii lor fiind decedati). S-a facut succesiune dupa bunic in anul 1970, an in care s-a mentionat numai casa si terenul aferent, tatal meu renuntand la acea mostenire. Va rog sa-mi dati o idee ptr. rezolvarea intrarii in posesia terenului extravilan din titlul mentionat.
Legea nr.18/1991 repunea mostenitorii in termenul de acceptare a succesiunii.
Atata vreme cat titlul s-a emis si pe numele tatalui dvs. sunteti indreptatita sa solicitati cota tatalui dvs. din teren.
Puteti introduce o actiune in care sa solicitati partajul acestei suprafete de teren extravilan in care tatal dvs. apare pe titlu.
Mostenire
Felicia1955
Am primit de la bunicul meu prin testament un teren intravilan de 19 ari. Testamentul este redactat in anul 1960. Mostenitorii legali ai tuturor celorlalte ... (vezi toată discuția)