avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetarea suspendarii CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetarea suspendarii CIM

se pot face in aceeasi zi 2 decizii? una de incetare a suspendarii CIM dupa concediul de cresterea copilului si una de incetare a CIM cu art 55 lit b?
Cel mai recent răspuns: mariana marin , utilizator 16:30, 5 Mai 2009
Da. Atata timp cat aveti cerere de la angajata ca vrea sa inceteze si suspendarea si contractul de munca in aceeasi zi.
Da, daca aveti din partea angajatei cerere de incetare a suspendarii contractului si cerere de incetare activitate, ambele facute in aceeasi zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Crestere copil???? irinaclefter irinaclefter buna ziua. am si eu o intrebare: am o fosta salariata care este in crestere copil de 1 an si 2 luni. azi a venit sa intrerupa suspendarea contractului pentru a ... (vezi toată discuția)
Incetare dupa ccc suciugeorgeta suciugeorgeta In cazul unei salariate care trebuie sa revina din CCC pe 03.03.2013 dar doreste sa plece la alta firma ce documente trebuie sa intocmesc pentru ... (vezi toată discuția)
Incetare cim dana state dana state La multi ani! Anul nou sa va indeplineasca toate dorintele! Am o mica problemuta: O angajata care a stat in concediu de crestere copil in varsta de pana ... (vezi toată discuția)