avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social

Buna ziua!
Rog un sfat de specialitate:
Doamna X a dat, acum 12 ani, o declaratie autentica prin care si-a exprimat acordul ca, in apartamentul proprietate personala, sa functioneze sediul social al firmei ginerelui sau. In prezent, fiica doamnei divorteaza de sot si mama (doamna X) nu mai vrea ca in apartamentul sau sa figureze sediul social al firmei viitorului ex-ginere.
Mentionez ca ginerele nu vrea sa schimbe sediul social la Reg Com.
Care este calea legala prin care doamna x poate sa forteze ginerele sa-si schimbe sediul social?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gavril , Consultant credite si finantari 10:03, 14 Mai 2014
Ginerele ar trebui sa inteleaga ca "dragoste cu forta nu se poate" si daca apartamentul este proprietatea doamnei X sa isi mute sediu social al firmei de buna voie.
daca ex- ginerele doreste ca firma sa, sa functioneze cu sediul la aceeasi adresa, atunci numai prin instanta poate sa fie obligat sa renunte
Va multumesc!
O zi minunata va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum radiez sediul social al unui srl? Mirabilis Mirabilis Buna ziua! Am cumparat in urma cu un an un apartament ce figura ca sediu social al unei firme in care fostii proprietari erau asociati. Acestia s-au retras ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social - cum procedez? amicoadriano amicoadriano Buna ziua tuturor, Am cumparat la inceputul anului un apartament si acum doresc sa-mi mut sediul social al firmei de la vechea locatie in actualul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, supun atentiei urmatoarea situatie: suntem doua surori ... HACarmen HACarmen Buna ziua, supun atentiei urmatoarea situatie: Suntem doua surori a caror parinti divorteaza in anul 1988 cand ambele eram majore. Tatal solicita la primarie ... (vezi toată discuția)