avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... In cazul urmator este vorba de recidiva?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

In cazul urmator este vorba de recidiva?

in cazul urmator poate fi vorba de recidiva? Persoana in cauza a ispasit acum 6 ani o pedeapsa de 6 luni cu execuatre in Olanda printr-o hotarare judecatoreasca. In prezent are o pedeapsa de 4 ani cu executare in Romania. In cazier nu ii apare pedeapsa din Olanda. poate fi numita persoana "recidivista"?
Va multumesc anticipat pt raspuns!
Cel mai recent răspuns: MorosanuMadalina , utilizator 20:42, 14 Mai 2014
Buna seara!

Sunt antecedente penale. Recidiva este altceva. Din datele pe care ni le-ati dat, nu reiese ca ar fi sau nu vorba despre o recidiva.

Cu stima.
Aceste antecedente penale ar putea afecta liberarea conditionata?
Ce date trebuie sa va dau pt. a putea stabili cu exactitate daca este sau nu recidiva?
Ultima modificare: Marți, 13 Mai 2014
MorosanuMadalina, utilizator
rog pe cineva sa-mi spuna daca antecedentele penale ar putea afecta la liberarea conditionata. multumesc
ce presupune mai exact amnistia?va rog sa-mi dati un raspuns.multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare, cazier judiciar popikku popikku In 1999 am fost condamnat la 6 luni cu suspendare cu termen de incercare 2 ani si 6 luni,dupa care in 2002 am fost condamnat din nou la 3 milioane amenda ... (vezi toată discuția)
Controverse legate de antecedente penale cezarad cezarad Am o nelamurire. In cazierul care se ataseaza la dosar in cazul inculpatilor, ce anume poate fi considerat ANTECEDENT PENAL? Inclusiv amenzile penale? ... (vezi toată discuția)
Antecedente penale leona777 leona777 Buna ziua, doresc sa stiu daca o condamnare cu suspendare in urma cu 13 ani, poate fi considerata antecedent penal sau a intervenit reabilitarea. mutumesc (vezi toată discuția)