avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita si poprirea pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita si poprirea pe salariu

buna ziua.
In 2007 am luat un credit in CHF pentru o locuinta. Ulterior nu am mai putut plati ratele si banca mi-a vandut locuinta cu un pret mic diferenta urmand sa o platesc eu. Intrebarea mea este,in momentul infiintarii propririi pe salariu se va tine cont de cheltuielile pe care le am (chirie, intretinere, copil etc.) sau se va opri 1/3 din venit?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionela Manea , Consilier juridic 11:23, 14 Mai 2014
Se va opri 1/3 din venit, fara a se tine seama de cheltuielile dvs curente.
Nu se tine cont, poprirea se va infiinta pe 1/3 din salariu, insa prin contestatie la executare si motivat, puteti obtine poprire pe mai putin.
1/3 din venit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante la credite ipotecare Nony1902 Nony1902 Buna seara. As dori sa aflu ce \"inseamna\" o executare silita a unui credit ipotecar. Mai exact, am un asemenea credit prin care mi-am achizitionat o locuinta ... (vezi toată discuția)
Poprire chf - va rog raspuns tuilleries tuilleries Bună dimineaţa! Vă rog frumos o lămurire pentru următoarea speţă: Am contractat un credit ipotecar în valoare de 35.054CHF în data de ... (vezi toată discuția)
Penalitati la credit ipotecar cdga_2007 cdga_2007 Am un credit ipotecar din 2008 in CHF. Nu am mai putut plati ratele de un an de zile.Banca mi-a calculat penalitati care in prezent se ridica la inca o data ... (vezi toată discuția)